About This Project

Flow-Events bestaat uit twee stoere gasten die in de zomers het strand van Scheveningen opvrolijken met verschillende evenementen. Denk aan bedrijfsuitjes, teambuilding-weekenden studentenfeestjes en vrijgezellenuitjes. Er was nog geen website voor deze start-up en het was aan ons om ze hiermee te helpen. Het

Vereisten

  • responsive  website-‘tje
  • direct het strandgevoel overbrengen

 

Over FLOW-EVENTS

 

Flow-Events is een fris & jong bedrijf met één missie: uw uitje tot in de puntjes verzorgen en ervoor zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor alle deelnemers.  Met beide veel ervaring, een sportacademische achtergrond, altijd een goede vibe en de juiste samenwerkingspartners, zetten ze op maat (voor diverse groepen) een prachtige dag in elkaar.

 

Webshop design

In de briefing kwam duidelijk naar voren dat de gasten een frisse en vooral coole website wilden. Helder, duidelijk en alles op een pagina.

 

Het design is gebaseerd het idee om een strandgevoel te geven. Tijdens de eerste besprekingen is er gekozen voor een video die dit gevoel gemakkelijk kon overdragen op elke doelgroep.

 

Voor het webdesign zijn eerst een aantal kleurcombinaties voorgesteld. De frisse blauwe kleur stak met kop en schouders boven de alternatieven uit en is uiteindelijk gebruikt in het finale design.

 

Website web development

Alle content is eerst door de Websitemeneer opnieuw geredigeerd of aangevuld. De teksten zijn vervolgens ingekort en kleuren zijn uitgezocht om goed te matchen met het nieuwe aangeleverde logo [ontworpen door FrisseTypes]

 

Omdat het team van Flow-Events het zelf wilde onderhouden, is er gekozen voor een CMS (WordPress).

 

Verder moest er ook een contactformulier komen waar verschillende groepen informatie konden aanvragen over verschillende diensten en evenementen.

 

 

 www.flow-events.nl

de website meneer, flow-events

Category
Evenementen