de Website Meneer - Proces
De Website Meneer helpt ondernemers met fris webdesign, marketing- en strategieadvies. Betaalbaar, origineel & ass-kicking goed.
De Website Meneer, betaalbaar, goed
15264
page,page-id-15264,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
websitemeneer_storysheet_1_finished_white

1. EEN GOED IDEE

Een goed idee waar je al jaren mee rondloopt. Of juist net hebt opgedaan. Hoe je er ook op gekomen bent, je bent zeker van je zaak en wilt er nu een business van maken!

2. Contact

Je maakt een afspraak met de Website Meneer voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek sparren we samen over je plan en hoe wij je doelstellingen kunnen bereiken.

Als je besluit om met de Website Meneer in zee te gaan, beginnen wij met het schrijven van een opzet. In deze opzet staat het project in grote lijnen beschreven. 

 

websitemeneer_storysheet_2_finished_black
websitemeneer_storysheet_3_finished_white

3. Ontwikkeling

Zodra de opzet is goedgekeurd en al het tekst en beeldmateriaal is aangeleverd, begint de Website Meneer aan jouw website. Het is nu rustig afwachten op de eerste ontwerpen.

4. Concept

Gedurende het project houdt de Website Meneer je op de hoogte van de ontwikkelingen. Daar waar nodig passen wij wijzigingen toe. Dit om te garanderen dat de website helemaal naar wens wordt gemaakt.

websitemeneer_storysheet_4_finished_black
websitemeneer_storysheet_5_finished_white

5. Launch

Het is zo ver.. Na uitvoerig testen gaan we online! 

6. Support

Wil je nieuwe teksten op je website of lijkt het je leuk om naast taarten ook cupcakes gaan verkopen? Geen probleem.. de Website Meneer kan uw website altijd aanpassen.

De Website Meneer bied naast het bouwen van jouw website ook de mogelijkheid om een onderhoudspakket af te nemen. Wij zorgen er dan voor dat uw website altijd up to date en optimaal beveiligd is.

CONTACT OPNEMEN?
TERUG
websitemeneer_storysheet_6_black